Pitarokilis Family Ceramic Work Shop & Olive Oil Factory

                                                                               
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ

 

ΚΡΗΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Pitarokilis Family

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ






Η έντονη γεωλογική δραστηριότητα που πριν από εκατομμύρια χρόνια δημιούργησε στην Κρήτη το οροπέδιο Λασιθίου γέννησε ένα μοναδικό, πλούσιο και ποικιλόμορφο οικοσύστημα όπου βρίσκεται το χωριό Ψυχρό.



Από εδώ, όπως μαρτυρεί η ελληνική μυθολογία, ξεκίνησε η δημιουργία ενός νέου κόσμου, αφού σε αυτή τη γωνιά της γης βρίσκεται το σπήλαιο του Θεού των Θεών, πατέρα θεών και ανθρώπων, Δία, με την υπέροχη διακόσμηση του σπηλαίου και τα πολλά ευρήματα του λατρεία της θεογένεσης.

Αιώνες τώρα σε αυτή την εύφορη γωνιά της Κρήτης, με γνώμονα τη σοφία των χρόνων, οι άνθρωποι παράγουν τοπικά προϊόντα κρατώντας τις παραδόσεις, μετατρέποντας την αγωνία του σύγχρονου κόσμου σε προσφορά και πρότυπα ζωής, ευημερίας και ομορφιάς.

ΚΕΡΑΜΙΚΑ

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΒΟΤΑΝΑ

Η οικογένεια Πιταροκήλη δραστηριοποιείται σε αυτό το περιβάλλον, εστιάζοντας σε τρεις παραγωγικούς τομείς:

το εργαστήριό μας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΣΑΣ

Είμαστε ένθερμοι υποστηρικτές της παραδοσιακής κεραμικής σε μια νέα εποχή. Εργαζόμαστε προσεκτικά, προκειμένου να διασφαλίσουμε τη μοναδικότητα των δημιουργιών μας. Ταυτόχρονα, προσπαθούμε να ερμηνεύσουμε αυτή την ουσιαστική ανάγκη για ποιοτική βελτίωση του περιβάλλοντός μας. Επομένως, τα επόμενα βήματά μας είναι ορθολογικά, αλλά και ευαίσθητα, προγραμματισμένα εκ των προτέρων. Το πιο σημαντικό, η μικρή μας βιομηχανία υποστηρίζει ότι η παράδοση δεν είναι σύνθημα για επανάληψη.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να κανονίσουμε μια ξενάγηση στα εργαστήριά μας!


ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ



Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Greek Mythology Thematik Park - Psyhro Oropedio Lasithiou

Οροπέδιο Λασιθίου